Wanneer moet mijn verwarmingsketel een onderhoud krijgen?

Wettelijk is vastgesteld dat een verwarmingsketel werkend op stookolie jaarlijks een onderhoud moet krijgen. Voor een verwarmingsketel werkend op gas is dit tweejaarlijks.
Ook naar rendement en veiligheid toe is dit aan te raden.

Kies ik gas of stookolie om te verwarmen?

Onze mening is wanneer er gas klaar ligt in uw straat, een (condensatie)gasketel de beste keuze is.

Voordelen van een gasketel zijn:

-Milieuvriendelijker
-goedkoper in aankoop
-geen mazouttank meer laten opvullen
-compactere ketels

Tevens is ons inziens een gasketel goedkoper in verbruik dan een stookolieketel. Daarentegen heeft een stookolie ketel een langere levensduur.

Waarom is een condensatieketel energiezuiniger dan een traditionele verwarmingsketel?

De warmte van rookgassen gaan bij een traditionele verwarmingsketel verloren in de schoorsteen. Een condensatie ketel gaat net die warmte van de rookgassen gebruiken om het water die door de radiatoren stroomt op te warmen. Deze methode is milieuvriendelijker en energiezuiniger.

Hoe ga ik te werk als ik mijn badkamer wens te renoveren?

Wanneer u uw badkamer wenst te renoveren dan contacteert u ons en wij komen ter plaatse.Wij meten alles op, u gaat langs bij 1 van onze partners voor het kiezen van uw toestellen en tegels. Van zodra wij de lijst met de gekozen toestellen en tegels doorgestuurd krijgen ( dit gebeurt automatisch via de groothandel waar u de tegels en toestellen gekozen heeft), dan maken wij een op maat gemaakte offerte op. Indien u dan akkoord gaat dan wordt de offerte ondertekend en een datum wordt afgesproken.